Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων 
Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος. 
Η Gehobbies.gr A.E. στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. 
Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων. 


Όροι Επιστροφής

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής 
1. Αν βρίσκεστε κοντά στην έδρα της επιχείρησης 
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας επισκεφθείτε και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω. 
2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier 
Σε αυτήν την περίπτωση:

  1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. 
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2109916178, είτε μέσω e-mail στο greg@gehobbies.gr

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων 
Σε περίπτωση σφάλματος, ή αστοχίας υλικού του προϊόντος θα εξετασθεί η περίπτωση αλλαγής, εφόσον επιβεβαιωθεί πρώτα το σφάλμα. Σε αυτή την περίπτωση το αντικαθιστούμε άμεσα με δικά μας έξοδα επιστροφής και μεταφοράς.

 Διαδικασία Αντικατάστασης

  1. Παρακαλώ επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στοe-mailgreg@gehobbies.gr. ή στο fax: 210-9916178, για να μας πληροφορήσετε για το πρόβλημα. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την διευθέτησή του. Τοποθετήστε το προϊόν σε κατάλληλη συσκευασία, μαζί με την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.
  2. Αποστείλτε το δέμα με τα ΕΛΤΑ ( Υπηρεσία δέματα κατ'οίκον) στην διεύθυνση :

Gehobbies
Δωδεκανήσου 29 Αργυρούπολη
16452

Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Join Our Newsletter Now

You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice.

Product added to compare.